Felhívtuk a Dagadtat aki azt mondta, hogy 1 órán belül megkapjuk a pénzt; átutalja a számlánkara...

Nem akarok farkast kiálttani de én ebben egy cseppet sem bízom!

Csoda?

Abból az egy órából már háromnegyed letelt, persze a számlán még SEMMI!!!

Remélem mire publikálo a bejegyzést addigra történik valami a számlánkon...

 

Most egy kis, visszamerengés:

2008 áprilisában jöttem ki Hollandiába először dolgozni. Mondanom sem kell akkor sem ment simán minden, először a kocsiban aludtunk mert a szállásunk nem volt lerendezve. Sokáig szállásról szállásra költöztünk és nem volt egy stabil pont az életünkben. Hetekig nem is dolgoztunk mert nem munkánk. Azt hittük, hogy ez a Magyar vezetőség hibája. Elhagytuk hát a Magyar vezetést és holland céghez álltunk, ez volt a Gemar, ahol a mai napig alkalmazásban állok. De a gondok ezzel nem lettek megoldva! Hirtelenjében lett stabilnak tűnő szállásunk ami elfogadhatónak tűnt, lett munkánk és stabil fizetésünk. Azután elkezdődtek a gondok... a szállásról kitettek minket így egyik napról a másikra költöznünk kellett. olyan szállót kaptunk ahol se fűtés se meleg, beázik és dohos... Na és persze internet sincs (ami mondjuk nekem fontos) SZUPER. De munkánk és pénzünk az volt!

Visszahívtak, hogy dolgozzunk és keressünk pénzt, nekik is nem csak magunknak. Most munkánk nincs, és persze pénzünk.

Érti ezt valaki??

Konklúzió: Ha külföldön akarsz dolgozni, nagyon jól nézd meg hová mész!!! Természetesen csak ha nem akarsz hasonló cipőben járni.

Mellesleg letelt az óra és még mindig nincs pénz!!!!

Címkék: szívás őszinteség kétségbeesés tanácstalanság

A bejegyzés trackback címe:

https://barney.blog.hu/api/trackback/id/tr1926481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása